-
Priprema10 min
-
Kuhanje10 min
-
Broj osoba1
Savršenog okusa i teksture. Hrskav spolja a mekan iznutra!
Sastojci
Koraci
U manju zdjelu dodajte maslac, bijeli luk, med i pešun. Izmiješajte.
Dobijenom smjesom premažite kriške hljeba.
Sredinu jedne kriške izrežite rezačom za kolače.
Na sredinu čitave kriške hljeba stavite dva lista cheddara.
Poklopite izrezanom kriškom, u sredinu dodajte jaje, a u ćošak stavite dio iz sredine.
Prebacite na papir za pečenje.
Jaje po želji posolite.
Pecite na 180°C, 8-10 minuta. Poslužite odmah. Prijatno!
Zapečeni tost sa cheddarom i jajetom
Sastojci
Follow The Directions
U manju zdjelu dodajte maslac, bijeli luk, med i pešun. Izmiješajte.
Dobijenom smjesom premažite kriške hljeba.
Sredinu jedne kriške izrežite rezačom za kolače.
Na sredinu čitave kriške hljeba stavite dva lista cheddara.
Poklopite izrezanom kriškom, u sredinu dodajte jaje, a u ćošak stavite dio iz sredine.
Prebacite na papir za pečenje.
Jaje po želji posolite.
Pecite na 180°C, 8-10 minuta. Poslužite odmah. Prijatno!
Ocijeni